АРТЕКО Студио * ARTECO Studio
 

“АРТЕКО СТУДИО“ е сдружение с нестопанска цел в частна полза, регистрирано според закона за Юридическите лица с нестопанска цел - Декември 2011г.

“АРТЕКО СТУДИО“ е за хората които обичат изкуството и природата, хора със свободен дух и желание да творят и експериментират със своите мечти! 

*АТЕЛИЕ/СТУДИО ЗА ТВОРЧЕСКА РАБОТА *
  * Резидентна програма целогошно
* Скулпторна градина 
* ГАЛЕРИЯ и малка библиотека
*Оборудване на ателието:
- Керамика, Ситопечат
Скулптора - метал, дърво и камък, Рисуване и Живопис, Тъкачни техники 
Експериментална графика, Иконопис

***
Сградата се намира в местността “ЛЪЧКИТЕ” гр. Тетевен. Ливада с уханни билки от 26 дка, плодни и горски дръвчета. Бивша селскостопанска сграда, през 2016г учредена с право на строеж и реконструкция в СТУДИО ЗА ИЗКУСТВА с образователна, екологична и изследователск дейност с битов сектор за живеене”.

***

Групи за пренощуване : www.villaCherven.com 
 - на 2 км от Артеко Студио

***
За повече информация или ако желаете да членувате в Сдружение “Артеко Студио” моля пишете на:
 info/at/artecostudio.org

Милена Стамболийска - Председател на Управителния Съвет :)

  Предмет на дейност на Сдружението е развитието и популяризирането на изкуството и защита на авторските права. Създаване и поддържане на материална база, подпомагане и насърчаване на всички форми на изява на членовете на сдружението,свързани с професионалното им израстване и развитие на изкуството като цяло. Подпомагане на социалната интеграция и личностната реализация.

   Ако желаете да прочетет целия  Устав моля пишете, ще ви го изпратим в PDF формат! 

info(at)artecostudio.orghttps://web.facebook.com/pages/%D0%9B%D1%8A%D1%87%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5/775540959175910?_rdrhttp://www.villaCherven.commailto:info@artecostudio.org?subject=shapeimage_2_link_0shapeimage_2_link_1shapeimage_2_link_2
“Ръцете би трябвало да оформят онова което сетивата съзират , достигайки това за което духът копнее” Цветан Стоянов